Escape
Navigator
Budapest

Legizgalmasabb Szabadulószobák Budapesten

99 szabadulószoba található Budapesten városban

Sorozatgyilkos
Szemfényvesztők
Fűrész, az Igazi
Metró
Másnaposok Szoba
Atlantisz Szoba
Lopott Idő
Enigma
Zero Level Energy
Zodiácus Gyilkos
Helyszínelők
Éhezők Viadala
Titkos Metró
Maffia Mission
Jurassic Escape
Jumanji
Skizofrén Sorozatgyilkos
Horror Castle
KOCKA Cube
A Varázsló Iskola
A Vastrón
Indiana Jones és az Elveszett Piramis
Nagy Vadnyugati Rablás
White Mission
A Katedrális
Hasfelmetsző Jack
Trónok Harca
A Bölcsek Köve Nyomában
Lost 2
Bűvös Torony
Bunker Heist
Mézeskalácsház
Mágikus Kastély
Sherlock
Karibi szoba
Élve Eltemetés
Bosszúállók Szabadulószoba
Heisenberg Project
Pszichopata Gyilkos
Sweet Escape
Bank
Alice
Egyiptomi Kaland
Lost Memories
Zárt Osztály
Cowboy
Börtön
Varázsvilág - Titkok Kamrája
Rejtélyes Rendelő
Horror Labirintus
Varázsvilág – A Varázslóbörtön Foglya
World City Trail
Thanos
CSI Budapest – A hentes
Predator - Ragadozó
H-elldorádó
Joker Városa
Katasztrófa
Börtöncsapda
Sherlock - Detektív Sztori
Csernobil Csapdája
Lidércnyomás
A Randi Szoba
Erogén Zóna
Deadland
Motel
Máguspróba
Azték Sírkamra
Pirate Cave
Csernobil
Da Vinci Titkai
Titanic - A Szabadulás
Imprisoned in Mexico
Flux
Harc a Trónért
A Fáraó Sírja
Labirintus
Ski House 51
Csernobil
Kalózbarlang Szabadulós Játék
Drakula & Frankenstein
Az Escobar Ház
Museum Heist
Beszarsz
A Sógun Árnyéka
Kalóz-öböl
Ghost Castle
Star Wars
Al Capone - A Razzia
Rácsok Mögött
Sky Heist
Horror Tanya
Kalózhajó
SevenHill
Vissza a Jelenbe
Az Időgép
Csillagok Háborúja
Kelepce
Parapoly

Szabadulószobák Budapest mellett

Forró válogatások az escape roomokból

Hasznos cikkek a valóságbeli küldetésekről

Milyen típusú szabadulójátékok léteznek?
A szabadulós játékok a modern szabadidő szerves részévé váltak, és számos lehetőséget kínálnak arra, hogy próbára tegye szellemi és fizikai képességeit, elmerüljön izgalmas történetekben és megtapasztalja az adrenalinszintet. Előnyeitől függően választhat klasszikus szabadulószobák, dinamikus akciójátékok, izgalmas VR-kalandok és még sok más közül. Vessünk egy pillantást a főbb típusokra, és értsük meg jellemzőiket és vonzerejüket.
Menekülési játék, mi az?
Az utóbbi években megjelent egy új szabadidős tevékenység, amely egyszerre kínál izgalmat és rejtvényfejtő szórakozást: a szabadulójáték. Ez az interaktív szórakozási forma világszerte rajongókat szerzett, és izgalmas időtöltést kínál a barátokkal, családdal vagy kollégákkal. De mi is pontosan az a szabadulójáték?
Hogyan válasszunk szabadulójátékot?
Észrevetted, hogy a közösségi oldalakat elárasztják a boldog barátaid fotói, akiknek sikerült megszökniük a küldetésszobából? Úgy tűnik, itt az ideje, hogy elmerülj ebben a csodálatos világban. De előttünk áll a feladat: hogyan válasszuk ki a megfelelő játékot a kínálat rengetegéből?
Tippek a diadalmas menekülés élményéhez!
Képzeld el, hogy az első látogatásod egy szabadulószobában olyan, mint egy első randi: idegőrlő, titokzatos, és fogalmad sincs, mire számíts, kivéve, hogy a homályos online vélemények azt ígérik, hogy "teljesen izgalmas", anélkül, hogy bármi nyomot hagynának. Íme néhány bennfentes tipp, hogyan készülj fel és állítsd össze a par excellence álomcsapatot.
Hogyan lehet egy szabadulószobát létrehozni?
Ha arra gondolsz, hogy először látogatsz el egy szabadulószobába, felteheted magadnak a kérdést: vajon az egész olyan nehéz lesz, mint egy IKEA szekrény összeszerelési útmutató nélkül? Hogyan használsz valójában egy kulcsot, amikor általában csak érintőképernyőket simogatsz? És merre indulj el - pánik vagy megadás? Ne aggódj, mi készen állunk arra, hogy megválaszoljuk ezeket az égető kérdéseket, természetesen egy kacsintással.
Legénybúcsú egy szabadulószobában
A legénybúcsú az élet egyik szakaszából a másikba való átmenetet jelzi, és a barátokkal való felejthetetlen emlékek megteremtésének ideje. Az utóbbi években a szabadulószobák népszerűvé váltak az ilyen ünnepségekhez. Az izgalom, a kihívás és a csapatmunka egyedülálló keverékét kínálják, ami ideális erre a különleges alkalomra.
Eljegyzési javaslat egy szabadulószobában
Az eljegyzési javaslat tökéletes pillanatának és helyszínének kiválasztása egy döntés, amelyet sokan nagy gondossággal hoznak meg. Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált az a gondolat, hogy eljegyzési javaslatot tegyenek egy szabadulószobában. Ez az egyedülálló megközelítés nemcsak izgalmas és felejthetetlen élményt nyújt, hanem egyben privát és intim légkört is teremt, amely különlegessé teszi a pillanatot.
Outdoor Escape - hallottál már róla?
Az Outdoor Escape játékok a népszerű szabadulószobák világát a szabadba helyezték, és egyedi keveréket kínálnak rejtvényfejtésből, kincskeresésből és városfelfedezésből. Kombinálják a hagyományos szabadulószobák kihívásait és csapatmunkáját a valós világ felfedezésének és kalandjának további elemeivel. Ebben a cikkben megnézzük, mi is az az Outdoor Escape, hogyan működik, és miért lehet nagyszerű tevékenység barátoknak, családnak vagy kollégáknak.
Egy városnéző utazás során kötelező kipróbálni egy szabadulószobát
A városnéző utazások egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy felfedezzük különböző helyek kultúráját, történelmét és építészetét. Azonban a hagyományos látnivalók mellett van egy tevékenység, amely semmilyen utazási tervből nem hiányozhat: egy szabadulószoba meglátogatása. Ezek az interaktív, tematikusan kialakított szobák olyan kalandot nyújtanak, amely egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő, és egyedi élményt biztosít a városban.
Escape Quest Duell
Az "EscapeQuest Duell" egy lenyűgöző kiegészítése a hagyományos szabadulószobás játékoknak, amely a rejtvényfejtés és a csapatmunka koncepcióját versenyszerű formába önti. Ahelyett, hogy kooperatív csapatokban dolgoznának együtt, a játékosok az "Escape Quest Duell"-ben egymás ellen versenyeznek, hogy kiderüljön, ki tud gyorsabban megoldani rejtvényeket és teljesíteni feladatokat, hogy elsőként szabaduljon ki a szobából vagy helyzetből.
4 ok arra, hogy gyerekek születésnapi buliját egy szabadulószobában tartsuk
A szabadulós játékok minden korosztály számára népszerű szórakozási formává váltak, és egyedülálló élményeket nyújtanak a csapatmunka, a logikai fejlődés és a kreativitás terén. Ezek az aspektusok teszik a szabadulós játékokat ideális hellyé egy gyerek születésnapi ünnepléséhez.

A Escape Navigator katalógusáról

Üdvözöljük az Escape Navigator oldalunkon! Mit várhat a kiválasztott meneküléstől. Nagy figyelmet fordítunk platformunk biztonságára. Felhasználjuk a legfejlettebb technológiákat és szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmazunk az ügyfelek személyes adatainak védelme érdekében. A szórakozásod és bizalmad a fő prioritásunk. Arra törekszünk, hogy a legjobb feltételeket biztosítsuk a menekülés kiválasztásához. Ne halassza el a fantáziáit későbbre - csatlakozz hozzánk ma és élvezd a felejthetetlen élményeket ellenőrzött katalógusainkkal.
Ismerkedjen meg más ügyfelek valós visszajelzéseivel, hogy teljes képet kapjon arról, mire számíthat a választott küldetéstől. Nagy hangsúlyt fektetünk platformunk biztonságára. Előrehaladott technológiákat használunk, és szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmazunk az ügyfelek személyes adatainak védelme érdekében. Az Ön örömét és biztonságát az elsődleges fontosságú számunkra. Arra törekszünk, hogy a küldetés kiválasztásának legjobb feltételeit kínáljuk Önnek. Ne halassza későbbre fantáziáit - csatlakozzon hozzánk ma, és szerezzen felejthetetlen élményeket ellenőrzött katalógusainkkal.